►SUBSCRIBE NOW
►Turn on notifications (Hit the bell!)

►FOLLOW US
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Snapchat:

Nguồn:https://batdongsancom.com/

33 COMMENTS

  1. Whahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  2. 11 punt voor provincieclubje en 6 op die kaasjes en 15 ofzo op die ONGELOVIGE ONGEDIERTES HEERLIJK DE FKN KK HEERLIJKKKKKKKKKKKKKKK HAHAHAHHAHAHAHAHA yesssssssss

  3. Dear psv, I appreciate your social media managing strategy, uploading highlights.. lask linz is really a strong, dynamic team by the way.

  4. MvB denkt dus serieus dat ie nog steeds met deze opstelling en tactiek kan winnen, na een jaar slecht voetbal en niet zomaar slecht nee gewoon pure fucking aids denkt hij dus dat deze tactiek kan gaan werken. Ook de opstelling is dit hele jaar natuurlijk al diep triest ik zou zeggen: Mark moet eruit ben er nu helemaal klaar mee, John de jong mag ook best vertrekken na miskopen van tientallen miljoenen

  5. PSV heeft echt een nieuwe trainer nodig. Niet alleen op basis van deze wedstrijd, maar het is al heel lang zo dat het aanvalsspel van PSV alleen baseert op individuele acties en dat er totaal geen systeem achter zit. Ook het inzakken wat van Bommel PSV laat doen past totaal niet bij PSV en bij een Nederlandse topclub. PSV heeft een trainer nodig met een aanvallend concept.

  6. er op te lijken ze zijn al erger dan feyenoord .mark van bommel moet eens goed nadenken wat belangrijker is hij of psv.
    het wordt een moeilijke zondag avond bij willem 2 ben ik bang

  7. Goede wedstrijd van PSV. boven hun niveau. Ze hebben maar met 4-1 verloren. Dat is een hele goede prestatie. Dankzij Zoet, met mooie reddingen. Ik vind dat Zoet eerste keeper moet worden in Oranje na deze wedstrijd. Klasse, goed gedaan.

  8. Een pover elftal. Wint wel 2 – 0 van Wien en met speels gemak van PSV. Waar vinden jullie dit soort commentatoren? Wat een halve zool.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here